Ambiente 2017

Eind vorig jaar ben ik in contact gekomen met een bedrijf wat zeer geintresseerd is in verkoop van mijn Urban Exploring foto's. De foto's van deze aantal locaties hing op de Ambiente! Ambiente is de grootste beurs als het gaat om living, giving en dining, kortom heel veel woonaccessoires en meubels, maar dus ook wanddecoratie.

En dus ben ik op een grauwe maandag naar de Ambiente in Frankfurt getogen om te kijken hoe e.ea. in het vat is gegoten... En wat zag het er fantastisch uit! Je kon gewoonweg niet om mijn foto's heen. De foto's waren van afstand al zichtbaar vanwege het feit dat ze precies op groot formaat (100x140 cm) aluminium op de kop van de stand hingen. 

IMG_0245.JPG

De foto's maken onderdeel uit van de Platinum serie van het bedrijf. Een serie high-end fotos op aluminium en wat tevens inhoud dat mijn werk samen met grote fotografen zoals Mayk Azzato, bekend als fotograaf van Mercedes, Audi en BMW, maar ook Snoop Dog, 50 Cent, Bill Clinton en Kevin Costner zal worden aangeboden. Maar ook Rutger Geerling, bekend als fotograaf van de dance events en huisfotograaf van oa Armin van Buren en Afrojack.

Dus je begrijpt dat ik super trots ben om onderdeel te mogen zijn van deze serie!