Een goed begin

2016 is goed van start gegaan! Naast een paar toffe projecten de komende twee maanden, heb ik ook het bericht binnengekregen dat de CEDR twee foto's van mijn hand wil gebruiken voor de update van hun website.  De CEDR is het Europese samenwerkingsverband tussen de wegbeheerders. De afkorting staat voor Conference Europeenne des Directeurs des Routiers.

De foto's in kwestie zijn er twee welke ik al eerder had gemaakt.

De ene foto betreft de binnenzijde van de Van Brienenoordbrug (heeft menigeen wellicht al eens voorbij zien komen). De complete serie kan je zien op mijn andere website: http://www.nothing-but-footsteps.com/index#/bridge/ en op froot.nl: http://www.froot.nl/posttype/froot/zo-zag-je-de-rotterdamse-van-brienenoordbrug-nog-nooit/

Binnenzijde Van Brienenoordbrug  

Binnenzijde Van Brienenoordbrug  

En de 2e foto: De Spijkenisserbrug. Deze foto was de trigger voor de CEDR om contact te leggen tijdens de conferentie in november en december 2015 in Seoul.

 

Spijkenisserbrug

Spijkenisserbrug

Je moet weten dat ik een verschrikkelijke hoogtevrees heb. Dus het nemen van deze foto is mij niet in de koude kleren gaan zitten. Ik was blij dat ik mijn camera op een statief had staan, want uit de hand fotograferen, was hem waarschijnlijk niet geworden.. :-)