Opening fotogalerie Gloss-n-Rust

12 maart jl. was het dan zover! De opening van de fotogalerie. Weinig slaap op voorhand, vroeg wakker op de dag zelf en op het laatst nog tegen details aanlopen die toch nog even snel geregeld moeten worden voordat de deuren definitief open gaan.

Foto: Debora de Jong IKigrafie  

Foto: Debora de Jong IKigrafie  

En toen... Ging het los! Even over half 1 werden de sleutels overhandigd door Sara, een van de modellen in een creatieve fotojurk gemaakt door Debora de Jong. En uiteraard hoort daar ook een drankje bij! Prosecco! Afkomstig van Van der Loo Partyservice uit Waddinxveen.

 

 

De galerie liep snel vol, en met vol bedoel ik boven verwachtingen! Van de 50 genodigden groeide het aantal bezoekers uit naar 60 naar 70 naar ruim 100 bezoekers! Het was een komen en gaan van mensen! Werkelijk geweldig wat een interesse er was voor alle prachtige platen van ondermeer Frans en Truus Nijland, Eus Driesen, Wijnand Burggraaf, Mirjam Keijzer en natuurlijk mijzelf! 

Hieronder vind je een kleine sfeerimpressie van de middag

 

Proost! 

Proost! 

Debora de Jong IKigrafie heeft het ook naar haar zin! 

Debora de Jong IKigrafie heeft het ook naar haar zin! 

Burgemeester Creemers van Waddinxveen is ook van de partij en is onder de indruk van hoe mooi verval kan zijn. 

Burgemeester Creemers van Waddinxveen is ook van de partij en is onder de indruk van hoe mooi verval kan zijn. 

Radio-interview door Radio RTW

Radio-interview door Radio RTW

Stille getuigen van een onwijs gave opening... Lege flessen... :-) 

Stille getuigen van een onwijs gave opening... Lege flessen... :-)