Fotogalerie Gloss-n-Rust

Je komt nog eens wat tegen als je voor Kerstinkopen even de deur uit moet.. En je hoeft het niet eens zover te zoeken. Zo vlak voor Kerst moest ik dus nog even snel wat dingen halen. Je kent het wel.. Extra flesje wijn om het vlees in de pan af te blussen, nog wat "vergeten groente", gewoon omdat je het vergeten bent.. :-) etc, etc.

En dan loop je dus op je gemak door het centrum van Waddinxveen en dan valt je opeens op, dat er nog wat panden leeg staan. Je gluurt nog eens ergens naar binnen en je loopt nog wat panden langs en je krijgt opeens een ingeving! Waarom zou ik niet eens polsen of zo'n pand niet te regelen valt! Zo gezegd, zo gedaan. Thuis aangekomen ruim ik de koelkast in en duik gelijk achter mijn tablet en kijk wat ik boven water kan krijgen over het nieuwe winkelcentrum in Waddinxveen. Al snel heb ik de vastgoedbeheerder gevonden en heb ze op de eerste werkdag van het nieuwe jaar telefonisch benaderd.

Na het eerste gesprek bleek al vrij snel dat er mogelijkheden waren, maar er moest even gekeken worden welk pand er dan gebruikt zou mogen worden. Diezelfde middag kreeg ik het verwachte telefoontje. Er was een winkel beschikbaar! En wel moet een oppervlakte van 400m2! Je denkt eerst nog WTF!? Zoveel! En dan ga je, zoals ik dus, in denkmodus.. Wat ga ik doen, hoe ga ik het doen en tal van andere praktisch zaken..

Na er een paar nachtjes, letterlijk, erover nagedacht te hebben, en alle scenario's te hebben overdacht ben ik maar eens gaan bellen met wat bevriende fotografen en al snel kreeg ik iemand al net zo enthousiast als dat ik zelf was! Samen loop je wat ideeën door en besluit je maar om het gewoon te gaan doen. Geen businessplan of uitgewerkte concepten, maar gewoon aan de slag met een idee!

En hoe tof gaat het worden! De doeken zijn besteld, en de eerste tekenen van leven op social media zijn al te bekennen. (200 likes direct na het live gaan van de pagina "Gloss-n-Rust op Facebook). De inrichting is in wording en de aankondiging hangt al aan de ramen.

Twee fotografen, twee verschillende stijlen, urban, gloss, fotografie . In deze expositie laten beide fotografen, Debora de Jong en ik onze passie voor hun fotografie zien. Wij nemen je mee naar onze wereld. Laat je meeslepen en geniet van de combinatie kunst en fotografie.

Vanaf 12 maart zijn wij geopend op de woensdag- en vrijdagmiddag en de zaterdagen!

Kom vooral langs!