Het is van origine een quote van Albert Einstein en de complete quote is nog wat langer, maar deze eerste zin streef ik als fotograaf zo veel als mogelijk na.

Eric Baak

Mijn foto's zijn het beste te omschrijven als sfeerfoto's. Een foto's met een verhaal. Mijn inspiratie hiertoe haal ik onder andere uit muziek en boeken. Ik bruis van de ideeën en probeer dan ook regelmatig tijd te maken om dergelijke ideeën in praktijk te brengen.
Fotografie betekent voor mij niet alleen schrijven met licht, voor mij is het "a way of life"!
Ik ben gefascineerd door het fotograferen van oude verlaten panden. Ook wel beter bekend als Urbex Exploration. Niet alleen het fotograferen ervan, maar ook de achtergronden van een dergelijk pand: "Vastleggen van dingen die anders vergeten worden."

Ze zeggen dat je het leven op zijn best ziet met je ogen half dicht. Voor mij persoonlijk is dat met mijn ogen half open achter mijn viewfinder van mijn camera. Kijkend door de lens naar beelden, lijnen, vormen en kleuren.

Ik zie mijzelf als een storyteller. Dit biedt kansen, maar ook grote uitdagingen. Eenvoudig is het niet, spannend wel.

Ik laat mij graag uitdagen, of het nu een workshop, portet- of bedrijfsreportage is of een familieshoot. Naast reportages run ik mijn eigen galerie, gewijd aan Urban Exploring. De galerie kan je vinden aan de Promenade 79-81 in Waddinxveen, winkelcentrum Gouweplein.